De serviceabonnementen
logo_los

De voordelen van het serviceabonnement

Een serviceabonnement geeft u toegang tot ons kenniscentrum waar diverse wettelijke kaders, richtlijnen en andere professionele standaarden worden toegelicht. We lichten de hoofdpunten van een item toe en geven u concrete informatie over wat u aantoonbaar moet regelen als organisatie, welke documentatie u op orde moet hebben en welke registraties. U kunt die documenten en registraties ook direct downloaden. Deze worden up to date gehouden voor u.

Daarnaast lichten we ook nog toe op welke punten u wordt gecontroleerd door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en wat er van uw zorgverleners verwacht wordt. Met de nieuwsbrief en zorgblog met actueel nieuws bent u continu op de hoogte van de ontwikkelingen die van belang zijn voor uw organisatie. Zoals de implementatie van nieuwe wetgeving. Het voordeel voor u is dat de informatie niet meer versnipperd bij u binnenkomt. U heeft ook direct de oplossing om aan de eisen te voldoen op een snelle en simpele manier.

We hebben het kenniscentrum ingedeeld naar diverse vormen van zorg. Daarmee kunnen we u informeren per deelsector. Als u een abonnement heeft voor de sector jeugd-ambulant, kunt u ook een abonnement afsluiten voor jeugd-verblijf. U betaalt jaarlijks 395,- exclusief BTW per jaar. Als u nog een abonnement af wilt sluiten betaalt u slechts 95,- voor elk opvolgend abonnement.

In het kort

  1. U heeft toegang tot de uitleg van wettelijke kaders en andere relevante professionele standaarden
  2. U heeft toegang tot de documenten die verkocht worden in onze webshop en die worden up to date gehouden voor u
  3. U heeft alle informatie op 1 plaats en u kunt ons via het contactformulier bij ieder kennisitem om advies vragen
  4. U neemt alleen af wat relevant voor uw organisatie is

Het team van zorgdocumenten

Een greep uit onze zorgdocumenten

logo_los Bestel & download zorgdocumenten
Gehandicaptenzorg
  • Gehandicaptenzorg
  • GGZ Begeleiding
  • Jeugd
  • VVT
  • Toolkits
Afbeelding kenniscentrum VVT
003-home
Verpleging & verzorging,
thuiszorg
Het kenniscentrum voor de Verpleging is gericht op de curatieve sector en de caresector vanuit de Wlz en ZvW, WMO. In het kenniscentrum wordt toelichting gegeven per wettelijk kader, professionele standaarden en kwaliteitskaders. Daarnaast is per type organisatie en zorg een overzicht beschikbaar die past bij diverse soorten organisaties en vormen van zorg.
love
Geestelijke
gezondheidszorg
Het kenniscentrum voor de geestelijke gezondheidszorg is gericht op de curatieve sector en de caresector vanuit de ZvW, Wlz, WMO, Forensische zorg en Jeugd. In het kenniscentrum wordt toelichting gegeven per wettelijk kader, professionele standaarden en kwaliteitskaders. Daarnaast is per type organisatie en zorg een overzicht beschikbaar die past bij diverse soorten organisaties.
Afbeelding kenniscentrum GGZ
Afbeelding kenniscentrum Jeugd
005-boy
Jeugdsector
Het kenniscentrum voor de jeugdsector is gericht op de curatieve sector en de caresector vanuit de Wlz, ZvW, WMO en Forensische zorg. In het kenniscentrum wordt toelichting gegeven per wettelijk kader, professionele standaarden en kwaliteitskaders. Daarnaast is per type organisatie en zorg een overzicht beschikbaar die past bij diverse soorten organisaties en vormen van zorg.
001-disability
Gehandicaptenzorg
Het kenniscentrum voor de gehandicaptenzorg is gericht op de curatieve sector en de caresector vanuit de Wlz, ZvW, WMO, Forensische zorg en Jeugd. In het kenniscentrum wordt toelichting gegeven per wettelijk kader, professionele standaarden en kwaliteitskaders. Daarnaast is per type organisatie en zorg een overzicht beschikbaar die past bij diverse soorten organisaties en vormen van zorg.
Afbeelding kenniscentrum GZ
002-study

Zorg Blog

Interessante artikelen gericht op de zorg