Veilig betalen     Documenten direct downloaden     ISO 9001:2015     Meer dan 300+ documenten online    Online kenniscentrum
  Veilig betalen     Direct downloaden     ISO 9001:2015

Serviceabonnement VVT wijkverpleging en thuiszorg

U bevindt zich hier:
Geschatte leestijd: 1 min

Algemene uitleg

Met een serviceabonnement wijkverpleging en thuiszorg heeft u direct toegang tot relevante documenten en kennisitems. Dit serviceabonnement is voor organisaties die hulp bieden aan cliënten die zorg thuis ontvangen vanuit de Zorgverzekeringswet en soms vanuit de Wet langdurige zorg door middel van een volledig pakket thuis.

Hieronder staat meer informatie over de inhoud van het abonnement. Dit serviceabonnement hoort bij onze organisatie Consultancy Zorg en Welzijn.

Met Consultancy Zorg en Welzijn bieden wij organisaties een expertteam met een uiteenlopend dienstaanbod door heel Nederland. Met dit expertteam zijn wij in staat om organisaties en zorgverleners diverse oplossingen te bieden om aan de eisen te (blijven) voldoen.

Het serviceabonnement is onder andere gebaseerd op het kwaliteitskader wijkverpleging, relevante wettelijke kaders en andere professionele standaarden.

 

De inhoud & kosten van het abonnement

Een abonnement afsluiten

U betaalt 395,- excl. BTW per jaar. Voor ieder opvolgend abonnement betaalt u slechts 95,- excl. BTW per jaar extra.

Voorbeeld van een kennisitem

Voordat u een abonnement afsluit kunt u een voorbeeld inzien. Hiermee krijgt u een beeld van de inhoud en de wijze waarop wij vormgeven aan onze kennisitems.

Welke kennisitems?

Hieronder staat een overzicht van kennisitems en documenten waar u toegang toe krijgt met een serviceabonnement.

Actueel nieuws en ontwikkelingen

Heeft dit artikel u geholpen?
Nee 0 1 van de 1 vonden dit artikel behulpzaam
Aantal keer bekeken: 858

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Wij delen actuele ontwikkelingen en nieuws op gebied van wet- en regelgeving en andere professionele standaarden. Het zijn geen algemene nieuwsartikelen, maar het richt zich op onderwerpen waar een organisatie of zorgverlener volgens het kader aan moet voldoen.

Uw gegevens worden gebruikt in overeenstemming met ons Privacy beleid
Beoordelingen

Wat vinden anderen van Zorgdocumenten.nl?

sluiten
Begin met typen om producten te zien die je zoekt.
Home
Winkel
Sidebar

Winkelmand

sluiten

Inloggen

sluiten

Scroll naar boven
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.