Veilig betalen     Documenten direct downloaden     ISO 9001:2015     Meer dan 300+ documenten online    Online kenniscentrum
  Veilig betalen     Direct downloaden     ISO 9001:2015

Serviceabonnement GGZ behandeling volwassenen

U bevindt zich hier:
Geschatte leestijd: 1 min

Algemene uitleg

Met een serviceabonnement ggz behandeling voor volwassenen heeft u direct toegang tot relevante documenten en kennisitems. Dit serviceabonnement is voor organisaties die behandeling aan cliënten bieden vanuit een instelling. Het is beperkt gericht op de verblijfscomponent.

Hieronder staat meer informatie over de inhoud van het abonnement. Dit serviceabonnement hoort bij onze organisatie Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht.

Met Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht bieden wij organisaties een expertteam met een uiteenlopend dienstaanbod door heel Nederland. Met dit expertteam zijn wij in staat om organisaties en zorgverleners diverse oplossingen te bieden om aan de eisen te (blijven) voldoen. Deze organisatie richt zich op zelfstandigen en organisaties die zorg bieden in de volwassenenzorg.

De documentatie en registraties zijn voornamelijk gebaseerd op de HKZ voor geestelijke instellingen, de ISO norm 9001:2015 en het kwaliteitsstatuut voor ZvW-zorg. Zie voor het kwaliteitssysteem voor vrijgevestigde het serviceabonnement GGZ behandeling voor ZZP-ers / vrijgevestigden.

De inhoud & kosten van het abonnement

Een abonnement afsluiten

U betaalt 395,- excl. BTW per jaar. Voor ieder opvolgend abonnement betaalt u slechts 95,- excl. BTW per jaar extra.

Voorbeeld van een kennisitem

Voordat u een abonnement afsluit kunt u een voorbeeld inzien. Hiermee krijgt u een beeld van de inhoud en de wijze waarop wij vormgeven aan onze kennisitems.

Welke kennisitems?

Hieronder staat een overzicht van kennisitems en documenten waar u toegang toe krijgt met een serviceabonnement.

Actueel nieuws en ontwikkelingen

Heeft dit artikel u geholpen?
Nee 0 0 van de 0 vonden dit artikel behulpzaam
Aantal keer bekeken: 219

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Wij delen actuele ontwikkelingen en nieuws op gebied van wet- en regelgeving en andere professionele standaarden. Het zijn geen algemene nieuwsartikelen, maar het richt zich op onderwerpen waar een organisatie of zorgverlener volgens het kader aan moet voldoen.

Uw gegevens worden gebruikt in overeenstemming met ons Privacy beleid
Beoordelingen

Wat vinden anderen van Zorgdocumenten.nl?

sluiten
Begin met typen om producten te zien die je zoekt.
Home
Winkel
Sidebar

Winkelmand

sluiten

Inloggen

sluiten

Scroll naar boven
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.