Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wij hebben op basis van onze ervaring met diverse doelgroepen documenten vastgesteld. Het is wel belangrijk dat u het aanpast naar uw eigen organisatie. Intern kunt u een aantal zaken heel anders regelen dan dat wij hebben opgeschreven. Het moet wel kloppen met de situatie binnen uw organisatie. In ieder geval moet u de gemarkeerd woorden / zinnen nog aanvullen. Ook kunt u het versiebeheer en uw logo toevoegen.

Al onze documenten zijn afgestemd op de ISO 9001:2015 en HKZ schema’s. HKZ schema’s zijn gebaseerd op de ISO norm. Met een HKZ kwaliteitssysteem van ons voldoet u indirect dus ook aan de ISO norm. Daarnaast zijn onze documenten afgestemd op wettelijke kaders die relevant zijn voor bepaalde sectoren; Verpleging & Verzorging & Thuiszorg, Jeugd, Gehandicaptenzorg en Geestelijke gezondheidszorg.

Bij elk certificatieschema en wettelijk kader is van belang dat u weet wat u aantoonbaar moet regelen en wat u moet aantonen met documentatie. Ook al is het in de nieuwe ISO norm niet meer verplicht, is een kwaliteitshandboek naar onze mening een handige kapstok waarin u uw volledige kwaliteitssysteem beschrijft. Het vorm de basis van het systeem. De informatie die u hierin opneemt kunt u ook gebruiken voor andere zaken zoals zorginkooptrajecten.

Wij hebben geen zorgovereenkomst. We hadden dit eerder wel, maar partijen vanuit de branche zelf hebben diverse zorgovereenkomsten beschikbaar voor meerderen organisaties. U kunt via Google zoeken op zorgovereenkomst SVB, PGB, zorg in natura.

Vragen over uw bestelling

Ik heb betaald, maar mijn bestelling staat op geannuleerd

Soms zet ons systeem betalingen op geannuleerd. Dat is heel vervelend. U kunt een bericht sturen naar info@eckg-jd.nl of een WhatsApp bericht naar 0639023353. We lossen het zo snel mogelijk op.

Ik heb de documenten nog niet per e-mail ontvangen

Soms duurt het even voor de e-mails binnenkomen. Kijkt u ook in uw spambox. We sturen het zo snel mogelijk toe en uiterlijk binnen 24 uur op werkdagen. Heeft het spoed? U kunt een WhatsApp bericht sturen naar 0639023353.

Ik heb dubbel betaald

Soms komt het voor dat een klant dezelfde bestelling twee keer plaatst en daarvoor betaald. Wij controleren hier ook op. Het is sneller duidelijk als u dit ook meldt via het e-mailadres info@eckg-jd.nl.

Ik heb geen factuur ontvangen

U kunt uw factuur downloaden in uw accountomgeving. Kunt u het niet terugvinden? Stuurt u dan een e-mail naar info@eckg-jd.nl. Wij sturen de factuur dan na per e-mail.

Jeugdsector

Gehandicaptenzorg

VVT-sector

Geestelijke gezondheidszorg

Logo - Definitief - 2

ECKG B.V.

KVK: 68940610
BTW: NL857657628B01

info@eckg-jd.nl
www.expertiseplatform-eckg.nl

Logo Jeugdjurist algemeen

JEUGDJURIST B.V.

KVK: 72055146
BTW: NL858966657B01

info@jeugdjurist.nl
www.jeugdjurist.nl

Logo - Definitief - 2

CZW B.V.

KVK: 68940467
BTW: NL857657562B01

info@czw-vvt.nl
www.expertiseplatform-eckg.nl