Een overzicht van de serviceabonnementen

Wijkverpleging en thuiszorg

Kleinschalige woonvoorziening

Palliatief terminale zorg

Cosmetische zorg

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Zelfstandigen in de VVT sector

Dementiezorg thuis en verblijf

logo_los

Verpleging & verzorging, thuiszorg

Het kenniscentrum voor de Verpleging is gericht op de curatieve sector en de caresector vanuit de Wlz en ZvW, WMO. In het kenniscentrum wordt toelichting gegeven per wettelijk kader, professionele standaarden en kwaliteitskaders. Afhankelijk van het type serviceabonnement heeft u toegang tot specifieke informatie en documenten in relatie tot de vorm van zorg of doelgroep.

Serviceabonnement of losse documenten

U krijgt toegang tot het kenniscentrum met een serviceabonnement. Door middel van een serviceabonnement heeft u niet alleen toegang tot alle kennisitems, maar ook tot de bijbehorende documenten per eis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kennisbankartikel Wet verplichte meldcode. Bij dit kennisitem kunt u dan ook direct de bijbehorende documenten downloaden zoals het protocol meldcode. Per kennisitem houden wij u ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen zoals wetswijzigingen.

U kunt de documenten ook los bestellen via onze webshop zorgdocumenten. De documenten zijn ook HKZ- en ISO proof. In de webshop zijn ook specifieke documenten opgenomen voor het behalen van een kwaliteitskeurmerk.

Würfel mit Tastatur und Einkaufswagen Onlineshopping onlineshop
Webshop zorgdocumenten
In de webshop zijn meer dan 300 documenten opgenomen die u los kunt bestellen, maar ook in de vorm van een toolbox of volledig kwaliteitssysteem. Nadat u de bestelling heeft geplaatst kunt u de documenten direct via de afrekenpagina downloaden of terugvinden in uw account.
Over Consultancy Zorg en Welzijn
Met Consultancy Zorg en Welzijn B.V. bieden we diensten aan ZZP’ers en organisaties die verpleging, verzorging en thuiszorg bieden.

Consultancy Zorg en Welzijn B.V.

Oudestraat 21-1, 8261 CC, Kampen
E-mail: info@czw-vvt.nl

Telefoonnummer: 085-0656971

KVK: 68940467
BTW nummer: NL8576.57.562.B01